Hodnocení firmy BIOSKA SEDLČANY s.r.o.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
pekelnykozell
23.12.2016
*
*
*
*
*

Rychlá komunikace se zákazníkem a zboží jsem měl třetí den od odeslání objednávky doma.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jpatricny
5.7.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den. Již v minulosti jsem oslovil firmu Bioska Sedlčany s poptávkou náhradních dílů na líhně. Vždy mi bylo vyhověno k plné spokojenosti. Mohu jenom doporučit. S pozdravem Jaroslav Patřičný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
krokodyl5
28.5.2015
*
*
*
*
*

Velmi spokojen s přístupem zaměstnanců firmy k zákazníkovi. Výborná spolupráce a ochota při vyřízení žádosti. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milleiova
18.1.2015
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojen objednávka byla vyřízena v krátkém čase a vše bylo vysvětleno ,mohu jen doporučit ,a zboží bylo doručeno velmi brzo což je velké plus pro tuto firmu .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lidapal
2.6.2014
*
*
*
*
*

Zaměstnankyně firmy mi poskytla obratem vyčerpávající odpovědi na mé otázky , dle mého nad rámec povinností.příkladně mi zaslala plánky líhně pro upřesnění dotazů a podobně.Masopustová Ludmila

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
abrazdova40
1.6.2014
*
*
*
*
*

Okamžitá reakce na email, okamžitá odpověď na dotaz, okamžité odeslání objednávky, ze dne na den, to se hned tak nevidí, doporučuji :-))))

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ladislavdonath
9.5.2014
*
*
*
*
*

som velmy spokojný s prístupom firmy k zakaznikovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kuna.vlastislav
18.3.2014
*
*
*
*
*

rok výroby 1989 a výrobok vďaka návodom na obsluhu funguje na jedničku ešte raz ďakujem za skvelé a rýchle vybavenie môjho dopytu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kasna.a
12.3.2014
*
*
*
*
*

Já v této líhní líhnu už bezmála 20 let,každoročně vylíhnu kuřátka ,kachnata,a krůtata ,líhla jsem dokonce bažanty a spokojenst je veliká a všem ji moc doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
libor.kumhera
6.3.2014
*
*
*
*
*

vše bylo rychlé a bez problému.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 318 821 335
fax:
+420 318 821 426
e-mail:
info@bioska.cz
web:
www.bioska.cz
  • Havlíčkova 447
  • Sedlčany
  • 264 01
  • mapa

Kontaktní osoby